1. 赚钱小项目 > 理财配资 >

初中英语试题

关于初中英语短文填空详解
关于初中英语短文填空详解
提示:

关于初中英语短文填空详解

  英语短文阅读非常重要,让学生多读,阅读时注意方法,阅读后多思考,养成良好的阅读习惯,他们的阅读能力自然会提高。我整理了关于初中英语短文填空详解,欢迎阅读!   关于初中英语短文填空详解一   do you want to know my family? let (1) tell you. there are (2) people in my family. my father is a driver. my mother is a (3) she works in a machine factory. i have a sister. she is only eight years (4) we (5) in the same school. i'm in grade three, but (6) in grade one. we like sports. we have lunch (7) school. sometimes we (8) our homework in the afternoon. on (9) we often go to parks. we are very happy. we work (10).   ( ) 1. a. we     b. us     c. me     d. i   ( ) 2. a. two     b. three    c. four    d. five   ( ) 3. a. teacher   b. worker   c. driver   d. farmer   ( ) 4. a. young   b. new   c. old    d. long   ( ) 5. a. is    b. am     c. are     d. be   ( ) 6. a. i'm    b. they're   c. we're    d. she's   ( ) 7. a. on    b. about    c. of     d. at   ( ) 8. a. write    b. do    c. make    d. study   ( ) 9. a. fridays   b. thursdays    c. mondays    d. sundays   ( ) 10. a. easy    b. hard    c. heavy    d. light   参考答案   答案:   1. c  2. c  3. b  4. c  5. c  6. d  7. d  8. b  9. d  10. b   解析:   1. let后接宾格,根据下文我们可以知道说的是“让我来…   2. 根据下文中my father, my mother, my sister可知道家里有四个人   3. 由下句中的“works in a machine factory”可以知道是个worker   4. 表示某人几岁,用“..years old.”   5. 从“we”我们知道说的是“我”和“我的sister”   7. at school表示的是在学校,是个固定的搭配   9. 其他三天要上课,所以要选d   10. work hard是表示努力的意思,没有其他选项的说法   关于初中英语短文填空详解二   april 3rd, 2004   dear joan,   how are you? it's very nice _1_ you to write _2_ me. from your letter i _3_ a lot about you and your school. now i _4_ you know something about me and my school.   i am thirteen years old. i am in class one, grade one at yancheng middle school. my father is a _5_. he teaches english. my mother is a doctor. i _6_ early every morning and _7_ english.   our school is very big. it has 2,000 students and 200 teacher. _8_ the teachers and the students work hard. we are working _9_ the people. please come and have a look _10_ our school if (如果) you have time.   yours   li ping   (  ) 1. a. of     b. on     c. for     d. to   (  ) 2. a. from     b. of      c. on    d. to   (  ) 3. a. get     b. study     c. talk     d. know   (  ) 4. a. let     b. say    c. speak    d. talk   (  ) 5. a. teacher    b. worker   c. student    d. doctor   (  ) 6. a. go to bed   b. have lessons   c. get up   d. come here   (  ) 7. a. look     b. see     c. watch     d. read   (  ) 8. a. many    b. some     c. all     d. every   (  ) 9. a. to     b. for     c. of     d. from   (  ) 10. a. at     b. in      c. on      d. to   答案  a d d a a  c d c b a   1.   it's kind / nice后接of sb. to do sth. 当我们得到人家的帮助时,常说it's very kind of you to help me。此处kind与nice同义,故选a。   2.   表示“给某人写信”,用write to sb.,选d。在其余的选项中,from表示来源。of表示所属关系,均不合题意。   3.   句意是从你的信中,我知道了很多关于你和你们学校的情况。表示“知道”“得悉”用动词know。get表示“得到”,study是“学习”、“研究”之意,talk意为“谈话”,本题是表示“知道”,是指人的思维活动,故应选d。   4.   在本题的四个选项中,只有let后接不定式作宾语补足语时,省去to即用let sb. do sth. 的句型,其余三项的动词都表示“说”,后面不能直接跟sb。故均不符合语法规则。   5.   从下面的一句“he teaches english”可知父亲是位教师。此处应选a。   6.   本题句意是:我每天起床得很早,读英语。我们用get up表示“起床”,故选c。其余三项不合题意。   7.   这里的四个选项都表示“看”,但表示看书,用read, see表示“看见”,watch通常用来表示“看电视,球赛等”。故本题选d。   8.   本题的主语是the teachers and the students,是复数。选项中的many和some可用来修饰复数名词,但名词前不能用the all,修饰名词时,通常说all the + 名词复数,或all of the +名词复数,c是本题的正确选择。   9.   本题句意是,我们为人民而学习。表示谓语动词的目的,用介词for故选b。to表示方向,of表示所属关系,from表示“来源”,均不合题意。   10.   句意是:如果有时间,请来看看我们的学校。表示“看一看”,的词组是have a look at。   关于初中英语短文填空详解三   i work in a small shop. it's near an english _1_. every day students come to _2_ things.   in the morning, i get up _3_ six, and then i have breakfast. i go to _4_ by bike.   i _5_ to the shop at about six fifty. the shop _6_ at seven. we sell things _7_ food and drink. we have school things, too, so there _8_ often many people in our shop _9_ morning to evening.   i have _10_ in the shop. at seven in the evening the shop is closed. all of us go home for supper.   1. a. farm     b. factory     c. school     d. river   2. a. buy      b. sell      c. take      d. want   3. a. on     b. in      c. at       d. from   4. a. school     b. bed      c. class      d. work   5. a. go      b. get     c. stay      d. look   6. a. opens     b. open      c. is opening     d. is open   7. a. with     b. like      c. for      d. about   8. a. are      b. have     c. see       d. come   9. a. in      b. on      c. at       d. from   10. a. supper     b. breakfast    c. tea      d. lunch   参考答案   答案:cacdb  abadd   1.从下句的students一词,可推测我所工作的店在学校附近,故应选c。   2.学生们到店里是买东西的,故a项的buy是正确选择。   3.表示“在几点钟”,应该用at。句意是我在早晨六点起床。   4.根据本文第一句i work in a small shop,可知“我”骑自行车是去上班,故应选d。   5.表示“到达”,用get to, go to仅表示“去……”,并未到达,这是与get to的主要区别。据此,b为正确答案。   6.本题是指商店开门的时间,这是每天都如此的,属经常性习惯的动作,故用一般现在时,因此,a项为正确答案。   7.本题应用like一词,此处like是介词,意为“象”。句意是我们出售食品和饮食这类东西。   8.表示“有许多人”,there + be的结构中的be动词应该用复数形式are。选a。   9.表示“从早到晚”,英语用from morning to evening来表示,本题应选d。   10.前面曾提到“我在家里吃早饭”,故午餐肯定是在店里吃了。

求初中英语短文填空题
提示:

求初中英语短文填空题

One day, two brothers ___1__fishing. They had a dog___2__them. When they came near the river, they put their hats ___3___a big stone and went to the river bank to look __4__fish. It was cold that day, and soon they wanted to wear the hats. They told the dog __5___back for them.
Then the dog __6__ there, he tried to take both the hats together in his mouth. It was difficult. Then the dog saw that one of the hats was __7_ than the other. He put the smaller hat in the __8__ one and then he could carry both hats __9_ the same time. You see __10__ clever the dog was.

初中英语题目
提示:

初中英语题目

( D) The plane is to ___ in a minute.Please fasten your seat belt.
A take up B take away Ctake out D take off
飞机马上就要起飞了,请系好安全带。
( A ) Our flight to Paris will ____about one and a half hours.
Atake Bspend Chave Dcost
我们去巴黎的航班会花一个半小时
( C)I’ve booked two tickets __tomorrow.
A \ Bof Cfor Dto
我订了明天的两张票
希望能够帮到楼主

初中英语题目
提示:

初中英语题目

这一篇文章是 讲美国感恩节的来源 习俗 在那一天人们要做的事

只要单词看懂 文章就很简单

译文:
感恩节是一个假期在美国。它是庆祝每年11月的第四个星期四。在感恩节这一天家人和朋友聚在一起吃火鸡大餐。住在城市的人,如果他们的亲戚住出城去,早早离开工作岗位在周三下午和把汽车开到很远的地方与佳人团聚。许多人也在星期五和使它成为一个漫长的周末,因为大多数美国人不工作在星期六或星期三。在假期里,旅游城市之间可以是一个令人头痛的问题。

传统的感恩节假日始于1621年,第一届英国移民抵达了新世界。他们没有足够的食物,而且印地安人帮助白人和人教他们如何种植玉米和其他的蔬菜。所以,在秋天他们来到美国后,他们有了一个好收成。英国殖民者决定庆祝,并且邀请他们的印第安邻居一顿大餐,以感谢他们,因为他们的帮助,也为上帝的帮助。

问题1:
如果1991年11月1日是星期五,那感恩节是哪一天?( C )
由文章可知 感恩节是每年11月第4个星期4 小学加法可以算出

问题2:
对于大多数美国人来说,感恩节将会是?(B )
对于大多数美国人来说感恩节是一次放长假的好机会(类似于十一或五一节)

问题3:
感恩节的意思是指?( D )
通过2段译文可以看出 在这不做解释

问题4:
当第一个英国移民抵达美国—— (B)
第一批英国移民到达美国时,他们没有食物,是印第安人交给他们种植技术让他们得以生存,在这之前他们的生活是很艰苦的。

问题5:
像往常一样,开车去在城市之间旅行是很难的在( B )
因为他们星期5开始放假,星期六又不上班,所以在这时交通是很拥挤的。

初中一年级英语期末试卷附答案
提示:

初中一年级英语期末试卷附答案

  一、听力(共15小题,每小题1分,计15分)   A. 听下面5段对话,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有5秒的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话读两遍。   ( )1. Which animal are they talking about ?   A B C   ( )2. What would Lily like to have ?   A B C   ( )3. What will the boy get from his uncle for his birthday ?   A B C   ( )4. Where did Jack go last month ?   A B C   ( )5.What are they doing ?   A B C   B. 听下面3段对话,完成6至10小题。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;   听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。   听第6段对话,回答第6小题。   ( )6. What will Peter do after class ?   A. Do some housework B.Do some homework C.Have nothing to do   听第7段对话,回答第7、8 小题。   ( )7. How does Miss Luo come to school ?   A.By bike B.By underground C.By taxi   ( )8. How long does it take Miss Luo to come to school ?   A. Only ten minutes B. About forty-five minutes C. Twenty minutes   听第8段对话,回答第9、10小题。   ( )9. Where is the woman going ?   A. To the post office B.To the museum C. To the fruit shop   ( )10. How can she find the bridge ?   A. Go down the street and turn left B. Go down the street and turn right .   C.Go along this street until she reach the end   C. 短文理解:下面你将听到一篇短文,请根据听到的短文的内容选出正确的选项完成第11~15小   题,短文读两遍。   ( )11. How old is Li Fang ?   A.She is thirteen years old. B. She is twelve years old. C. She is eleven years old.   ( )12.Where is Li Fang’s home town ?   A.It is near the sea. B.It is in Zhejiang Province.   C.It is not far away from Beijing   ( )13.What do we know about the buildings in the town?   A.There aren’t many buildings in the town . B. Most of them are not very tall .   C. Most of them are tall buildings   ( )14.How often does Li Fang go to the cinema ?   A.She goes there once a week . B. She goes there once a month   C. She goes there twice a week .   ( )15.Why is there not much pollution in the town .   A.Because there are many birds in the town . B. Because there are many trees in the town .   C. Because there aren’t many cars in the town .   二、单项选择(共10小题,每小题1分,计10分)   从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入句中空白处的最佳答案。   ( )16. Be careful ! The traffic light is red . You mustn’t go __________ the street now .   A.in B.along C.on D.across   ( )17. ---Remember to __________ the candle when you leave the room .   --- OK , Mum .   A.put on B.put up C.put off D.put out   ( )18. Last weekend they __________ Professor Yi Zhongtian to the Talk Show on CCTV—1 .   A.invites B.invited C.was invited D.will invite   ( )19.The Sutong Highway(公路) Bridge , a__________ bridge , is already open to traffic .   A.32 kilometre long B. 32- kilometre- long   C. 32 kilometres long D. 32- kilometres- long   ( )20.__________ dangerous it is to ride fast on a busy road !   A.What B.What a C.How D.How a   ( )21.---Oh, how nice! A picture of the White House ?   ---Yes . I took it in __________ .   A. London B.Washington C.Paris D.Bangkok   ( )22.The boy said to __________ , “ I’ll do __________ best to work out the problem.”   A. him ; his B. herself ; my C. himself ; my D. himself ; his   ( )23. If someone said __________ about you , you __________ keep silent (沉默的).   A.something bad ; can B. bad something ; could   C. good something ; could D. something bad ; could   ( )24. After the education reform (教育改革) in Shandong Province , the pupils have __________   time to relax (放松) and __________ homework to do .   A.less ; more B.more ; less C.fewer ; more D.much ; many   ( )25. ---I failed in my English test last week .   ---_____________!   A. What a pity B. Excuse me C.Take care D. You’re wrong   三、完形填空(共10题,每小题1分,计10分)   阅读下面的短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。   How can we stay healthy? One important rule is to exercise 26 . The Fang family try to exercise every day. Lee Fang 27exercise in the morning because he must be at his job at exactly(精确地) seven o’clock. But he runs every evening. He would rather(宁愿) run than watch TV. He walks a lot, 28 . He walks to school every day, and after school he 29basketball with his friends. Lee Fang goes to a yoag(瑜伽) class 30 .

人教版初一年级英语期末试卷
提示:

人教版初一年级英语期末试卷

这篇关于《人教版初一年级英语期末试卷》,是 特地为大家整理的,希望对大家有所帮助!

一、听力(共1 5小题,每小题1分,满分为1 5分)

A)听对话,选择合适的图画。(听一遍)

B)听对话或独自回答问题。(听两遍)

听第6段对话,回答6—7题。

6.Who is talking with Andy?

A.Mary. B.Millie. C.Kitty.

7.What’s in Andy’s bag?

A.A book. B.Some cards. C.Some Toys.

听第7段材料,回答8—10题。

8.Who is Jenny?

A.Sandy’s mother. B.Sandy’s friend. C.Sandy’s sister.

9.Where is Jenny from?

A.China. B.America. C.England.

10.What is Jenny’s mother?

A.A doctor. B.A teacher. C.A nurse.

听一段独自,回答11—15题。(听两遍)

11.When does Jim get up at weekends?

A.At 6.00. B.At 6.15. C.At 6.30.

12.What are Jim’s favourite lessons?

A.Chinese and English. B.Maths and Chinese.

C.English and Maths.

1 3.How often does Jim go to the Football Club?

A.Every day. B.Once a week. C.Twice a week.

1 4.When does Jim fly model planes?

A.On Friday. B.On Wednesday. C.On Thursday.

1 5.How long does Jim spend doing his homework every day?

A.About half an hour.B.About one hour. C.About

二、单项填空(共1 5小题,每小题1分,满分15分)

从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的选项。

16.____________apple a day keeps a doctor away.

A.A B.An C.The D./

17.The two little girls are crying.______ can’t find______ mother.

A.She;her B.They;them C.She;hers D.They;their

18.Uncle _____ exercises.It’s not good for his health.

A.sometimes B.seldom C.often D.always

19.There _____ some rice and apples on the table.

A.has B.is C.are D.have 20.—You never have coffee.

—_______, because I don’t think it’s good for our health.

A.Yes,I do B.No,I don’t

C.Yes,I am D.No,I am not

21.一_______ are Tom’s socks,the new ones or the old ones?

一Maybe.the old ones.

A.What B.Whose C.Which D.What about

22.一1 want to buy some bananas,but I have no money.Can you lend me

________?

一Sorry,I don’t have ________ either.

A.some;some B.some;any C.any;any D.any;some

23.一How many _________ c an you see in the kitchen?

—None.

A.bottles of oranges B.bottles of orange

C.bottle of oranges D.bottle of orange

24.Daniel likes hamburgers________ doesn’t eat much.

A.and B.so C.or D, but

25.We can play a trick______ others ______ April lst.

A.on;on B.at;on C. on; in D. at; in

26.Mum,my trousers are old.I want to buy a new _______.

A.trousers B.one C.pair D. it

27.一What’s the price of the clothes?

—They _______ ¥180

A.pay B.take C.cost D. spend

28.—______ does your grandfather go fishing?

—On Saturday.

A.How long B.How often C.How D, When 29.一Here is your gift.

— _________.

A.It is there B.No,it isn’t

C.Yes,it is D.Thanks

30.Thank you for ________ the class trip.We’d like_________ to Beijing Zoo.

A.organizing;going B.organizing;to go

C.organize;to go D.organize;going

三、完形填空(共10小题,每小题1分,满分10分)

阅读下面短文,从短文后备题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处

的选项。

There is a new shopping centre near my home.It has a good ___31___. It is

called“新世纪购物中心”in Chinese.The shopping centre is very ____32____to find.

It’s close to the underground station.

On Sunday morning,I usually go there for shopping ____33____ my mother. It’s

so near that we often walk there.It usually ___34____ us about 20 minutes to get there.The shopping centre is new___35____big. There are many things, such as(诸如)TVs,fridges,bikes,computers,clothes,books,food and drinks.There are lots of ____36____ in it.There are men and women,old and 37 .Parents must ____38____ their children.The shopping centre is so big.Young children may get lost(迷失)in it.

___39 do many people come here to buy things? The things there are

usually good and ____40____.. Besides(此外),the workers there are always nice and

friendly.

31. A. flower B. place C. name D. room

32. A. easy B. beautiful C. far D. difficult

33. A, for B. to C. with D. of

34. A. makes B takes C. plays D. costs

35. A. but B. and C. or D. so

36. A. students B. people C. children D. teachers

37. A. fat B. tall C. young D. thin

38. A. look after B. look for C. look at D. look like

39. A. What B. Who C. Why D. When

40.A, expensive B. cheap C. big D. new. 四、阅读理解(共10小题,每小题1分,满分10分)

A

Nanjing is the capital of Jingsu Province.There are lots of places of interest

in it.Now let’s enjoy it.

41.If you want to know some information about outer space(外空间),you can go

to ___________.

A.the Xuan WU Lake B.the Zijin Mountain Observatory

C.the Hongshan Forest Zoo D.A and B

42.If your parents and you go to the Xuanwu Lake,you may spend _____________

yuan on tickets(票).

A.50 B.60 C.80 D.100

43.You can go to the Zijing Mountain Observatory at ____________.

A.5.00 a.m. B.6.00 P.m. C.1.00 P.m. D.7.30 a.m.

44.Jack wants to see the tiger,he can go to__________.

A.the Hongshan Forest Zoo B.the Xuanwu Lake

C.the Zijing Mountain Observatory D.We don’t know

45.If it is 6. 00p. m.now,which place above is still open?

A.The Ziiin Mountain Observatory. B.The Xuanwu Lake.

C.The Hongshan Forest Zoo. D.None of them is open.

B

Festival for elephants

In Thailand(泰国),there are many elephants.They are very useful.The

elephants are very big and kind.They can carry heavy things so they can help

people do a lot of hard work.And they are very clever.They can act and dance.

Sometimes they can play games with people.Now more and more people around

the world go to Thailand to have fun with elephants.It is very interesting.

But do you know there is a festival for the elephants in Thailand ?It is called

Elephant Day.It comes at the third weekend of November.On that day,the

elephants stop working or acting.They can have a good rest.And people give

them much good food,like fresh fruit and vegetables.People also have some

activities for them.0n that day,the elephants can wear colourful clothes and eat

delicious food.They are happy and have a good time. 46.In Thailand,the ________ are kind and useful to people.

A.monkeys B.elephants C.tigers D.dogs

47.Which of the following CANNOT the elephants do according to the passage?

A.Carrying things. B.Acting.

C.Playing games with people.

D.Taking photos for people.

48.What can the elephants do during the festival?

A.Do a lot of hard work.

B.Carry heavy things.

C.Eat good food and rest.

D.Wash clothes for people.

49.Which of the following about Elephant Day is TRUE?

A.It is for all the animals in Thailand.

B.It is in December.

C.It is at weekends.

D.It is for the elephants in the world.

50.Which of the following is WRONG?

A.Elephants cannot dance at a11.

B.E1ephartts can wear colourful clothes during the festival.

C.Elephants are big,kind and clever.

D.Elephants can play with people. 第1I卷(共50分)

五、语言基础知识(共25小题,每小题1分,满分25分)

A)将(Ⅱ)栏中的词义与(I)栏中的单词匹配。

(I) (Ⅱ)

51.energy A.go well with

52.celebrate B.power to do things

53.match C.do something to show a great day

54.sometimes D.a cut in price

55.discount E.from time to time

B)阅读下面的文章,根据汉语、音标或首字母的提示,写出文章中所缺的单词。

Every year people celebrate the Spring Festival in China.Usually it is in

January or 56 /’februeri/.It is the most important festival in China.So

before it comes,everyone buys many things.And they o{ten make a 57

/'spe∫el/kind of food called dumplings.It means“come togetger”. P 58

always buy new clothes for their children and children also buy 59 (礼物)for

their parents.On the Spring Festival Eve,a11 the family members come back home. They sing,dance and play cards.When they 60 (享受)the meal,they give each other the best wishes for the coming year.They all have a good time.

C)用所给单词的适当形式填空,使句子意思完整通顺。

61.The classroom is on the ___________ (one)floor.

62.Lily often helps US.She is very ________ (help)to us.

63.Don’t shout.She ________ (study)at the moment.

64.Please _________ (make)the plan before you do it.

65.There are two volleyball _________ (match)on TV this afternoon.

D)按要求改写句子,每空一词。

66.Mary has lunch at home. (改为一般疑问句)

________ Mary _______ lunch at home?

67.There are some cups of tea on the desk. (改为否定句)

There ________ ________ cups of tea on the desk.

68.The boy is playing computer games in the room now.(对画线部分提问)

___________ the boy __________in the room now?

69.We make pumpkin lanterns by cutting out some shapes.(对画线部分提问)

_______ _______ you make pumpkin lanterns?

70.Do you want to go shopping this weekend?(改为同义句)

_________ you ________to go shopping this weekend?

E)完成句子,每空一词。 71.她每天花两个小时跑步。

She ________ two hours every day.

72.迈克篮球打的不错, 他还是学校篮球成员呢。

Mike is good at ______ basketball.He is a ________ of the school

basketball team.

73.我很喜欢这条裤子的颜色,我能试穿一下吗?

I like the colour of the trousers.Can I ________ them _________?

74.我需要一些信纸写信给我的一位笔友。

I _______ some writing paper to write to one of my _________.

75.你可以多吃一些蔬菜而不会发胖。

You can eat more vegetables without _______ _______.

六、任务型阅读(共10小题,每小题1分,满分10分)

仔细阅读,完成表格。

七、根据首字母的提示完成短文(共5小题,每小题1分,满分5分)

Amy goes to a Flew shopping mall to buy some birthday presents for her good

friends,Sandy and Simon.There are five f 86 in this shopping mall.She

doesn’t have e 87 money with her SO she just goes to the second floor to buy

some cards for Simon and some hair clips for Sandy.There is a discount o 88

last year’s cards.The new cards are a little e 89 .Yet she still buys the new

ones.The hairclips are quite p 90 and they match Sandy’s T-shirt very well.

八、书面表达(满分10分)

假设你是Timmy,根据表格中的内容,用英文写一篇短文介绍你的饮食习

词数60左右。